Miksi valita meidät urakoitsijaksi?

Laatu:
Yrityksemme pitää yllä korkeaa laatua koulutuksen, laaduntarkkailun sekä ammattitaitoisen työnjohdon avulla.
Yrityksemme neuvoo ja palvelee rakentajaa. Tietyissä tilanteissa jopa kieltäydymme tekemästä työtä, jossa lopputulos ei ole toivottu

Takuu:
Yrityksemme on alusta lähtien satsannut takuuasioihin, yrityksemme on hankkinut koneita ja laitteita joilla takuukorjaukset on mahdollista tehdä, lisäksi yrityksemme tietämys tasoitteista, kiinnitysaineista sekä epoksituotteista varmistavat sen että asiakas saa varmasi tilaamansa laadun.

Toimitusvarmuus:
Olemme satsanneet erityisesti toimitusvarmuuteen, koneita on aina varalla sekä huolto pelaa. Myös yllättäviin sairastapauksiin olemme varautuneet, meillä on aina yksi mies lähtövalmiudessa tuuraamaan puuttuvaa työvoimaa.

Toimitusvarmuutta on myös se että emme peru jo sovittuja valuja.
Valitettavasti ”etelän” meininki alkaa näkyä jo meidän perällä ja asiakkaat soittelevat ja pyytävät meitä tekemään hommat kun muut ovat pettäneet rahakkaampien keikkojen takia.
Jos muu ei auta niin hankimme yhteistyökumppanin tekemään luvatun työn vaikka se tulisi meille huomattavasti kalliimmaksi.
Mottomme on että asiasta ei petetä.

Innovatiivisyys:
Yrityksemme kehittelee jatkuvasti parempia ja ergonomisia työtapoja parantaakseen laatua ja työssä jaksamista. Lisäksi teemme betoniaseman kanssa yhteistyötä löytääksemme parhaan mahdollisen betonimassan työkohteisiin.

Koulutus:
Yrityksemme on kouluttanut työntekijöitä omiin tarpeisiin, kaikki yrityksemme työntekijät ovat oman koulutusjärjestelmän tuotosta

Kehitys:
Yrityksemme kehittyy koko ajan, laadun ja ergonomian lisäksi tuomme koko ajan markkinoille uusia tuotteita ja palveluja.
Viimeksi tuotuja uusia palveluja ja tuotteita ovat leimasinbetoni, Legalet lämpöperustus, Bevi seinäratkaisut sekä mosaiikkilattioiden kunnostus.

Kehitystä on myös toimitilojen suhteen, muutimme varastomme ja tukiasemamme Torppiin Sukkatehtaankatu 1 L10 jossa meillä on reilu 100m² lämpimät tilat

Vastuu:
Yrityksemme ottaa vastuuta myös asioista jotka eivät kuulu urakkaan. Tarkistamme työmaalla lattialämmityksen, kaivojen korot, seinän ja lattian rajakohdat, suojaukset, yms. rakenteisiin liittyvät asiat.
Opastamme asiakasta myös jälkihoidon lisäksi, käytöstä, kuormituksesta yms. tekijöistä.
Yhteenvetona yritämme huolehtia että rakentajalle ei aiheudu ylimääräistä haittaa epähuomiossa tehdyistä/tekemättömistä asioista.

Järjestäytyminen:
Yrityksemme kuuluu betonilattiayhdistykseen josta saamme viimeisemmät tiedot lattioihin liittyvistä tutkimustuloksista sekä julkaisuista. kuulumme myös Suomen yrittäjiin, länsipohjan yrittäjien kautta. Lisäksi yrityksemme on mukana tilaaja.fi rekisterissä josta jokainen pääsee tarkistamaan yrityksemme tilaajavastuutiedot.

 


Tornion Laatulattiat Oy
Lautamaantie 130
95460 Tornio
Tukiasema/varasto:
Sukkatehtaankatu 1 L 10
Tarjoukset ja hallinto:
Jari Ahokas Betonilattiatyönjohtaja 
0400 694445 jari.ahokas(at)tornionlaatulattiat.fi
Tilaukset:
Jari 0400 694 445