Yritykset

Yrityksemme idea on ollut perustamisesta lähtien tarjota laadukkaita lattia-alan palveluja niitä tarvitseville.Mitä palveluja meiltä sitten saa?
Asiakas voi päättää tilaako hän meiltä kokonaispaketin eristyksistä raudoituksineen valmiiseen epoksipinnoitettuun pintaan saakka. Tai sitten asiakas voi valita vain itselleen sopivat palvelut.
Pintakäsittelyn puolella teemme timanttihionnat, pölynsidontakäsittelyt, epoksi ja uretaanipinnoitukset sekä tietenkin Mastertop pinnoitukset.

Meiltä löytyy myös kalusto tehdä kiillotettuja lattioita sekä vanhojen kivipintojen (graniitti, marmori ja mosaiikki) kunnostus töitä. Toteutamme myös väribetonitöitä sekä muita erikoisosaamista tarvitsevia valutöitä.
Lisäpalveluna alamme tehdä keväällä 2013 kosteusmittauksia jolloin voidaan olla varmoja milloin betoni on riittävän kuivaa pinnoitettavaksi.
Tietenkin meiltä saa myös betonilattiatyönjohtajan palvelut.

Laatu, mitä se on?
Yrityksemme kouluttaa jatkuvasti uusia työntekijöitä ja laatupalavereja pidetään säännöllisesti. Laaduntarkkailu tapahtuu oman betonilattiatyönjohtajan toimesta joka myös neuvoo rakentajaa lattioihin liittyvistä teknisistä asioista.
Otamme kantaa betonilaadun valintaan, olosuhteisiin yms. laatuun vaikuttaviin tekijöihin.
Kehitämme myös koko ajan valutekniikoita sekä kalustoa jolla pyrimme parantamaan laatutasoa.

Toimitusvarmuus, mitä se on?
Kun sovimme asiakkaan kanssa tietyn toimituspäivän ja kellonajan, pidämme myös siitä kiinni. Toisinaan tulee ylivoimaisia esteitä mutta jos asiakkaalle on tärkeää saada työ tehtyä juuri sovittuna aikana järjestelemme asiat niin että työ tulee tehtyä aikataulussa.
Rakennusalalle on valitettavasti tullut etelän ilmiö, luvataan halvalla ja samaan aikaan kalastellaan ”rahakkaampia” keikkoja ja unohdetaan aiempi sopimus.

Takuu, mitä se on ja mitä se kattaa?
Reklamaatio tapauksissa todetaan virhe, mietitään mikä sen on aiheuttanut (osa laadun kehitystä) ja miten se voidaan jatkossa välttää. Jos kyseessä on työvirhe, sovimme asiakkaan kanssa korjaustoimenpiteistä ja aikataulusta. Yrityksellämme todellakin toimii takuu, meiltä löytyy tehokkaat timanttihiomakoneet isonkin virheen korjaamiseen. Takuu aika on normaalisti 2 vuotta, mutta on sitä korjattu virheitä 6 vuoden päästäkin. Periaate on että jos virhe on sattunut, niin se myös korjataan.
Liikkeellä on valitettavasti tekijöitä joilla takuu jää puhe asteelle ja he väittävät etteivät tee virheitä (inhimillinen tekijä on aina olemassa), heiltä ei myöskään löydy kalustoa ja taitoa virheiden korjaukseen. Toisinaan liikkeellä on myös hämärämiehiä jotka uskottelevat olevansa meidän työntekijöitä, näillä takuu ja myös laatu on huonolla tolalla, he ratsastavat yrityksemme maineella. .

Toimitusehdot, millä pelisäännöillä pelataan?
Noudatamme betonilattioiden yleisiä toimitusehtoja jotka löytyvät täältä. Normaalisti sovitaan paljonkin asioita eri työmaille mutta sopimattomissa asioissa yleiset sopimusehdot määrittelevät pelisäännöt.

Mitä palveluja meiltä voi tilata?
 • Perustukset:
  Legalet perustusjärjestelmä täyttää tiukimmatkin energiavaatimukset ja on todella tulevaisuuden perustamistapa, siitä enemmän Legalett sivultamme.
  Perustustapa soveltuu pienrakentamisesta aina isoihin teollisuusrakentamisiin saakka, lisäksi se on erittäin kilpailukykyinen paaluperustuskohteissa.
 • Pohjatyöt:
  Teemme hienotasauksen ja asennamme eristeet ja raudoitteet sekä tarvittavat reunakaistat ja tietenkin avaimet käteen ajatuksella materiaaleineen päivineen.
 • Valutyö:
  Lattian valu toteutetaan sovittuna ajankohtana kulloiseenkin tilanteeseen parhaiten soveltuvalla betonimassalla. Pieniä kohteita lukuun ottamatta työssä on aina 2 tai useampi henkilö. Pinnat hierretään koneellisesti jolloin varmistetaan että saavutetaan vaadittava laatuluokka. Asiakkaalle annetaan jälkihoito-ohjeet.
 • Hionta:
  - Kevyt hionta:
  Lattian pinnasta poistetaan ryysteet, vähäiset epätasaisuudet ja sementtiliimakerros osittain
  - Pintahionta:
  Lattian pinnasta poistetaan hieno sementtiliima tai muuten heikkolujuuksinen kerros kauttaaltaan, jolloin hieno runkoaines tulee näkyviin.
  - Syvähionta:
  Lattiasta poistetaan pintakerros siten, että karkea runkoaines tulee kauttaaltaan näkyviin.
  - Kiillotus:
  Riippuen lähtökohdasta, pintahionnan tai syvähionnan jälkeen pinnat hiotaan kiiltoasteesta riippuen 2-6 eri karkeuksisella timantilla ja lopussa pintakovetin käsittelyllä suljetaan avoinna olevat huokoset. Lopputulos on lasimaisesti kiiltävä pinta joka on helppohoitoinen ja kestävä.
 • Kosteusmittaus:
  Uutuutena olemme ottaneet käyttöön Wiiste Oy langattoman kosteusmittaukset. Toimimme myös Wiiste Oy:n jälleenmyyjänä lapin alueella. Meiltä saa niin anturat kuin myös lukulaitteet joko vuokralle tai omaksi. Lisää tietoa tästä mullistavasta tavasta mitata kosteutta täältä
 • Piharakentaminen:
  Leimasinbetoni on uutta meillä mutta maailmalla sitä on käytetty vuosikymmenien ajan. Leimasinbetonilla saadaan yhtenäinen kestävä ”kivipinta” joka jäljittelee pihakivetystä niin ulkonäön kuin värienkin puolesta. Leimasinbetonista lisää täältä.
 • Tuntityöt:
  Teemme erikoishommia myös tuntiveloituksella ja ajatuksena on että työmiehillä on tehtävässä tarvittavat tavanomaiset työkalut mukana. Erikoistyökaluista perimme erillisen korvauksen.
 • Puukomposiitti terassien valmistus ja lautojen myynti:
  ”MexyTech puukomposiittilauta on suunniteltu kestämään rajut sääolosuhteet. Puukomposiitti kuten nimikin sanoo on tehty ensisijaisesti puusta eikä jätepuusta tai pähkinänkuorista. Laudassa on myös luonnollinen puukuvio joka jäljittelee puun luontaista kuviota.

  Lisää puukomposiittilaudasta maahantuojan sivuilta www.komposiittilauta.fi"
Tornion Laatulattiat Oy
Lautamaantie 130
95460 Tornio
Tukiasema/varasto:
Sukkatehtaankatu 1 L 10
Tarjoukset ja hallinto:
Jari Ahokas Betonilattiatyönjohtaja 
0400 694445 jari.ahokas(at)tornionlaatulattiat.fi
Tilaukset:
Toni 0400203437